Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavne priče

Severina: Milan dva mjeseca nije vidio sina, ali je za krštenje znao

'21.07.2012., Split - Bivsi sahovski svjetski prvak Gari Kasparov odigrao je simultanku na Prokurativama, gdje je medju ostalima, u dvoboju sudjelovala i Severina s muzem Milanom Popovicem. Photo: Iva
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
1/8
10.10.2012.
u 22:36

– Kod nas nije bila upitna ljubav, voljeli smo se, ne možeš iščupati srce iz grudi, ali i sami znate da ljubav nije dovoljna. Mi smo potpuno različiti – kazala je Severina.

Ljubavnoj priči splitske pjevačice Severine i srpskog biznismena Milana Popovića, izgleda, ipak je došao kraj. Naime, kako javlja Gloria, ona je u novom broju tjednika objasnila zašto je nestalo ljubavi između nje i Milana, a na pitanje koliko su točne sve učestalije priče da su prekinuli vezu, pjevačica je odgovorila:

– Istina je, nismo više zajedno. Morala sam o svemu dobro razmisliti, ponajprije zbog našeg sina. Moja odluka je dugo u meni sazrijevala.

Pjevačica je u intervjuu rekla kako je razlog prekida neslaganje karaktera, a objasnila je i zašto je sina Aleksandra prošli tjedan u Rijeci krstila bez Milana.

– Svećenik mi je objasnio da, ako se otac ne javlja, ako nije vidio dijete dva mjeseca, a bio je u više navrata obaviješten o krštenju i nije se protivio tome, majka kao duhovna štićenica djeteta može taj čin obaviti sama – rekla je Severina za Gloriju i dodala kako je sigurna da Milan na krštenje nije došao jer je sigurno imao nekog važnijeg posla.

Pri odlučivanju o prekidu najviše su mislili na sina za kojeg je, kaže Seve, bolje da odrasta uz jednog sretnog roditelja, nego dva nesretna. Žao joj je što Milan dva mjeseca nije vidio svoje jedino dijete, ali drago joj je što je toliko plemenit da istodobno donira inkubatore i krevetiće za tuđu djecu.

Splićanka je rekla i da ne smatra da se prebrzo upustila u zajednički život sa srpskim "kraljem bakra" te da se u njega između ostalog zaljubila zato što je od prvog dana htio imati dijete.

– Kod nas nije bila upitna ljubav, voljeli smo se, ne možeš iščupati srce iz grudi, ali i sami znate da ljubav nije dovoljna. Mi smo potpuno različiti – kazala je Severina.

>>Milan Popović: Severina i ja bismo voljeli posvojiti dijete

Milan je pak ranije ovog tjedna dao intervju za srpsko izdanje Glorije i iz njegovih se riječi nije dalo zaključiti da je njihovoj vezi kraj. 

– Severina i ja jako volimo djecu. Rođenje Aleksandra u mnogo čemu je unaprijedilo naš zajednički život. Voljeli bismo imati puno djece, razmišljamo i o posvajanju – otkrio je 47-godišnji poduzetnik.

Komentara 96

DO
Doglavnik
23:06 10.10.2012.

Svakom Hrvatu odmah dati lijekove za umirenje evo nam nesanice sledecih godina !

Avatar billybull
billybull
23:08 10.10.2012.

je li bilo tko iznenaden? samo, kaj bu sad jadna seve? presla je (sluzbeno doduse, posto je iz srpske obitelji) na pravoslavlje, uzela srpsko drzavljanstvo, nema zavrsenu niti srednju skolu, u srbiji je nezaposlena a brak je trajao prekratko daa bi imala ikakva prava na bilo koji dio srbine imovine....znaci, klinca bu vidla samo u novinama, a kao pevaljka tu ni prije nije bas bajno zivjela...ok, prihodi su kapali iz drugih "usluga", no sad je i tome kraj...

BA
baniček
23:12 10.10.2012.

ne seri billybull, nije moglo doći do prekida(raskida braka) kad ga nije ni bilo...ne kakaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije