Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak se vole

Milan Popović: Severina i ja bismo voljeli posvojiti dijete

'21.07.2012., Split - Bivsi sahovski svjetski prvak Gari Kasparov odigrao je simultanku na Prokurativama, gdje je medju ostalima, u dvoboju sudjelovala i Severina s muzem Milanom Popovicem. Photo: Iva
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
09.10.2012.
u 10:00

Zaručnik hrvatske zvijezde za srpsku Gloriju otkrio je da sa splitskom pjevačicom nikad ne razgovara o poslu

“Severina i ja jako volimo djecu. Rođenje Aleksandra u mnogo čemu je unaprijedilo naš zajednički život. Voljeli bismo imati puno djece, razmišljamo i o posvajanju”, otkrio je 47-godišnji poduzetnik Milan Popović u novom broju srpske Glorije. Zaručnik Severine Vučković na taj je način demantirao nagađanja da među njima ima problema.

– Ne bavim se njezinom profesijom niti ona mojom. Nikad je nisam pitao koliko novca zaradi od nastupa i ne znam koliko ona zarađuje. S uživanjem promatram kako radi posao koji voli i kako je iz dana u dan sve uspješnija u tome – izjavio je Popović i dodao da novčano podržava humanitarne akcije za djecu, iako o tome nerado govori, jer mu suze padaju s lica i jeza prolazi tijelom kad ugleda nemoćno dijete u inkubatoru.

Ključne riječi

Komentara 15

VO
vordag
16:45 09.10.2012.

Sve naše pevaljke odu u Srbiju. Tamo im je i mjesto. Što se mene tiće, ne mora se ni vraćat.

DU
Deleted user
16:56 09.10.2012.

Tako je i kod Sverine: nije nista znala o njemu, nije nista znala o njegovom poslu. Dovoljno je bilo da zna stanje njegovog bankovnog racuna i odmah se zaljuvila u njega!

SS
-smijmo se-
17:58 09.10.2012.

Nemojte molim vas, to kažem samo radi zaštite djece, . ha, ha., ha, ha, ha, ha., ha, ha, ha, ha., ha, ha,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije