Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez slavlja

Severina je rođendan dočekala radno u Hamburgu, feštu odgodila

severina (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
21.04.2013.
u 21:00

Iako su se srpski mediji raspisali da joj zaručnik Milan Popović sprema veliko iznenađenje, on se u Hamburgu nije pojavio. No s prvim minutama nakon ponoći zaredale su se i SMS-čestitke bliskih joj ljudi.

Severina je svoj 41. rođendan dočekala radno. Novi CD “Dobrodošao u klub” promovirala je i u Hamburgu, a s prvim minutama nakon ponoći zaredale su se i SMS-čestitke bliskih joj ljudi.

– Naravno da sam joj čestitao, no slavlje ćemo odgoditi za neki drugi put jer cijeli je jučerašnji dan još bila u Hamburgu – rekao je Severinin prijatelj Edvin Softić.

Iako su se srpski mediji raspisali da joj zaručnik Milan Popović sprema veliko iznenađenje, on se u Hamburgu nije pojavio. Seve je pak u intervjuu za Radio Antenu otkrila što joj je jedan od najdražih poklona.

– Moju prvu pjesmu napisao je Zdenko Runjić, ali snimku nikad nisam čula jer je vrpca ostala na Hrvatskom radiju. Prije jedno četiri-pet godina javio se jedan čovjek da prodaje vrpcu. Ja sam si mislila ‘o, moj Bože, ne opet!’, no to je bila magnetofonska stara vrpca. On je to iskopao iz smeća i htio je prodati putem interneta. Onda mu se javio moj menadžer Tomica Petrović i kupio mi to za rođendan – prepričala je Severina koja se svojim fanovima zahvalila putem Facebooka te poručila da su joj već čestitali gostujući na njezinim koncertima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije