Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak posao

Samozatajni Javier Bardem: U slavi nema ništa dobro

BARDEM
Pixsell
16.03.2012.
u 12:56

– Ne volim kada moj privatni život zasjeni film koji sam snimio. Postoji percepcija nas javnih osoba izvana, a s druge strane smo mi onakvi kakvi zaista jesmo – rekao je Bardem koji sa suprugom Penelope Cruz ima 14-mjesečnog sina.

Oskarovcu Javieru Bardemu malo je toga mrsko kao kada mu novinari postavljaju pitanja o privatnom životu. Glumac priznaje da mrzi govoriti o tome te smatra da u slavi nema ničeg pozitivnog.

– U slavi nema ništa dobro. Ne volim kada moj privatni život zasjeni film koji sam snimio. Postoji percepcija nas javnih osoba izvana, a s druge strane smo mi onakvi kakvi zaista jesmo – rekao je Bardem koji sa suprugom Penelope Cruz ima 14-mjesečnog sina.

Glumac je svoj posao nazvao jednim od najtežih na svijetu, a najgore mu je oporaviti se od izuzetno emocionalnih uloga.

– Imam sreće da radim posao koji volim, ali vrlo je težak. Ne mogu reći da je težak poput kopanja rudnika, ali je težak na svoj način. Ponekad morate proći vrlo intenzivna emocionalna putovanja i zatim se vratiti sebi, a to zna biti vrlo teško – objasnio je Javier.

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
Crollywood
15:32 16.03.2012.

Fantastičan je u filmu \"Vicky,Cristina,Barcelona\" Cristina je opuštena,i s njom je lako.Ali Vicky,Vicky je tvrd orah.Nećka se,nećka, sve dok ju Bardem ne maže ko na šnitu puter..Potom se želi od njega odlijepiti,čak se i udaje za drugoga,ali joj to nee uspijeva,prekasno je za to... Sjajan film o ženskoj prirodi.. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije