Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove svađe na Farmi

Sabina Čedić: "Kurva od Branke Mutti kvari mi rođendan"

Sabina Cedic
Nova TV
23.03.2010.
u 16:10

Dok je slavila rođendan, nekadašnja voditeljica "Golih vijesti" potužila se na razmirice koje ima s nekim farmerima aludirajući na Branku i poručujući kako joj nitko neće pokvariti rođendansko slavlje.

Bez obzira što se farmeri nisu još ni adaptirali na nove životne uvjete, počele su prve ozbiljnije svađe i neprijateljstva. Nakon prepirki oko knjige Sabina i Branka nastavile su se gledati preko "nišana".

Dok je slavila rođendan, nekadašnja voditeljica "Golih vijesti" potužila se na razmirice koje ima s nekim farmerima aludirajući na Branku i poručujući kako joj nitko neće pokvariti rođendansko slavlje.

Žana, koja je prva primijetila njezino loše raspoloženje, došla ju je utješiti, a na pitanje zašto je nesretna na svoj rođendan, Sabina je glasno odgovorila: "Ova kurva mi kvari doživljaj".

Prozvana Branka nije primijetila što se o njoj priča i za to je vrijeme objašnjavala dijelu farmera kako joj pjesma Bijelog dugmeta "Doživjeti stotu" koja je upravo odzvanjala imanjem jedna od najomiljenijih, no ostatak ekipe nisu previše zanimale priče nekadašnje ljubavnice Olivera Dragojevića. Rano je za bilo kakve prognoze, no evidentno je da je dolazak na "Farmu" označio početak jednoga divnog neprijateljstva između Sandre Čedić i Branke Mutti.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:11 23.03.2010.

http://pornofacebook.pcriot.com/

OB
-obrisani-
16:42 23.03.2010.

Kad ja napišem u komentaru \"kurva\", mene brišu. A ovdje naslov kao plakat, I to još kurva kurvi, reče kurva.

QU
queen
16:48 25.03.2010.

ok, priznajem da u ovoj farmi baš i nema nekih poznatih zvijezda, ali TKO je branka mutti? mislim, nije da prepoznajem ostatak ekipe, osim elle i ive... oni su bar nekad BILI zvijezde....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije