Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka

S.Trifunović: Pomozite bolesnoj curici, a ne Staniji koja muze kozu

Novac
Foto: Arhivska fotografija
1/2
01.04.2013.
u 15:26

Glumac je gostovao na B92 televiziji u emisiji Big Brother. Gostovanje je iskoristio kako bi svima poslao poruku da ne troše novac na kandidate BB-a nego da ga uplate na račun bolesne djevojčice Tijane Ognjanović

Sergej Trifunović u nedjelju je gostovao u VIP Big brother emisiji na televiziji B92. Glumac se nije obazirao na pitanje koje mu je postavila voditeljica Marijana Mićić, jer u emisiju nije došao kako bi razgovarao o stanarima Big Brother kuće, među kojima je i Ava Karabatić, nego kako bi pozvao gledatelje da pomognu jednoj teško bolesnoj djevojčici.

– Prije nekoliko mjeseci skupljao se novac za operaciju jedne djevojke. Novac nije prikupljen i djevojčica je umrla. U ovom trenutku pomoć je potrebna Tijani Ognjanović. Mora na transplantaciju srca. Svi su operaciju odbili napraviti, no postoji jedan doktor u Houstonu koji bi to učinio, ali za milijun dolara. Svi vi koji trošite novac da ovoga ili onoga izbacite iz kuće napravite neko dobro djelo. Prije nekih mjesec dana Hrvati su skupili novac za operaciju jedne svoje djevojčice, a pošto pretpostavljam da ste svi vi veliki Srbi, imate ćirilične tipkovnice i družite se na društvenim mrežama, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata – rekao je Sergej koji je, kad je spomenuo djevojčicu iz Hrvatske, mislio na Noru Šitum.

Voditeljica ga je nakratko prekinula rekavši kako se njihovi gledatelji uvijek rado uključe u ove akcije, ali Sergeja nije previše omela njena upadica i samo je nastavio govoriti:

– Bolje da za ovakve stvari dajete novac nego da gledate kako Stanija muze kozu ili tko masturbira. Ne morate ni trošiti novac da Sergej Trifunović napusti studio jer, evo, ja idem sam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije