Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Žana: Pobjegla sam od čovjeka koji mi je prijetio ubojstvom

žana
Anto Magzan/Pixsell
07.05.2010.
u 22:01

- Istina je da sam se prijavila na natjecanje za kraljicu plesu, ali isključivo zato da prehranim svoje dijete - dodala je voditeljica koja je iz reality showa izišla nakon što je izgubila u dvoboju znanja od Stjepana Božića.

- Pobjegla sam od čovjeka koji me maltretirao i prijetio mi da će me ubiti ako ga ostavim. Nije istina da sam ostavila svoje dijete, borit ću se za njega - rekla je Žana Štrbac nakon što je sinoć napustila Farmu te tako napokon dobila priliku da kaže i svoju stranu priče u kojoj je bila optužena da je napustila vlastitog sina koji trenutno živi s ocem u Vinkovcima.

- Istina je da sam se prijavila na natjecanje za kraljicu plesu, ali isključivo zato da prehranim svoje dijete - dodala je voditeljica koja je iz reality showa izišla nakon što je izgubila u dvoboju znanja od Stjepana Božića.

Iako je Stjepan priznao da je almanah od 400 stranica o domaćim životinjama i biljkama počeo čitati tek prije tri dana, ispostavilo se da mu je to bilo dovoljno da nauči više od Žane koja je marljivo "štrebala" cijeli tjedan.

- Jako sam ponosan na sebe jer sam u tako kratko vrijeme savladao gradivo - rekao je nakon pobjede samouvjereni Božić.

- Najteže mi je bilo čistiti izmet s vimena od krave svako jutro - sažela je svoj boravak na seoskom imanju krhka brineta koju je u studiju dočekao dečko Toni Jeričević.

Komentara 4

YA
yahoo
00:01 08.05.2010.

tko je ova žana? voditeljica? čega?

OB
-obrisani-
01:14 08.05.2010.

koje li lažljivice i te lažne suze......da mi i sam Lucifer prijeti ne bi napustio svoje dijete,,,

LZ
luka_zg
12:04 08.05.2010.

za to dijete, pored ovakve \"majke\", bolje bi bilo da je sve ostalo po starom i da ga niti spominje, niti posjecuje. Ovako je samo napravila traume dijetetu i ocu... Tipican proizvod Nove tv. Prejadno je kakvu moralnu poruku salju, kao i nebrojno puta do sada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije