Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdili vezu

Romantični odmor Vanje Halilović i Frane Barbierija na Hvaru

'15.07.2012., Hvar - S katamaranom iz Splita na odmor u Hvar zajedno su stigli Vanja Halilovic i Frano Barbieri. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
1/3
17.07.2012.
u 08:00

Zbog svijetle puti voditeljica izbjegava sunčanje, zato će na odmoru, kaže, guštati u ribljim specijalitetima

Ljubav loto-djevojke Vanje Halilović (29) i poduzetnika Frane Barbierija (42) unatoč čestim svađama i navodnim prekidima ipak cvjeta. Svoju strast par je odlučio podgrijati kratkim provodom na Hvaru.

Poput pravih turista, bez suvišne prtljage, Vanja i Frane u nedjelju su se u 17 sati u Splitu ukrcali na katamaran Krilo. Iako nasmijani, nisu bili raspoloženi za razgovor, a Vanja je za jednosatne vožnje do otoka Hvara spavala odjevena u dugu crnu Zarinu haljinu glave naslonjene na rame svoje ljubavi.

Nezaobilazan Dubrovnik

– Ostajemo samo kratko. Vrijeme ćemo provesti u šetnjama i uživanju. Bez društva smo, ali uvijek se nađu neki dragi prijatelji za večernji izlazak – rekla nam je Vanja nakon dolaska na otok i dodala:

– Nisam baš tip žene koja se voli izležavati na plaži na suncu. Ali zato sam veliki gurman, iako se to na mojoj liniji ne vidi, a ovdje ću guštati u ribljim specijalitetima.

Vanja mora snimati emisiju Lota srijedom, subotom i nedjeljom tako da si uspije spojiti koji dan u tjednu slobodnog tijekom ljeta, ali neće ići u komadu na dulji godišnji odmor. Kao i svake godine, veli, plan joj je obvezno poslije Hvara otići i u Dubrovnik.

Frane dolazi na Hvar svakog ljeta. Lani je ovdje boravio sa srpskim poduzetnikom Markom Miškovićem koji svoju jahtu uvijek usidri u luci Palmižani. A ovo ljeto prvi je put na Hvar doveo djevojku. Kako doznajemo, na Hvaru ostaju samo dvije noći, a sudeći prema tome da su često na terasi luksuznog hotela Riva, u kojem noćenje stoji od 250 do 500 eura, čini se da su u njemu i smješteni. Par se oko ponoći obično prošeće rivom i ode u klub Carpe Diem na kasno piće prije spavanja.

Bez pomirenja

Da su Vanja i Frane u vezi, priča se od proljeća 2010. godine, ali prvi su put snimljeni tek na proslavi Nove 2012. u Beogradu. Frane je tri godine bio u braku s poduzetnicom Sanjom Duggan od koje se u travnju 2010. rastao u Los Angelesu gdje su se i vjenčali. Bivši supružnici imaju petogodišnjeg sina Lennona Benneta. Nedavno se pričalo da se planiraju pomiriti jer ne mogu jedno bez drugoga, ali Franina sreća s Vanjom to demantira.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:52 17.07.2012.

"spavala odjevena u dugu crnu Zarinu haljinu glave naslonjene na rame svoje ljubavi" Kako romantično. Suze mi naviru.

FE
fellix1601
13:32 17.07.2012.

Guštat će u ribljim proizvodima , a kad završi godišnji i Frane pođe radit , guštat će u Goranovim zagrljajima i ...... !!!!

FE
Felicijen
08:35 17.07.2012.

Isto društvo samo mijenja krevete i to u sve manjim krugovima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije