Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naša Cindy

Renata Sopek: Izluđuju me pitanja o braku i trudnoći

renata sopek (1)
Foto: pixsell
1/7
20.08.2011.
u 23:55

Jedna od najatraktivnijih televizijskih voditeljica, 32-godišnja Renata Sopek godišnji odmor provela je u Splitu i svojoj omiljenoj ljetnoj oazi Dubrovniku. Jedinstvenu Renči malo toga u životu može dočekati nespremnom

Dogovoriti intervju u rano jutro s Renatom Sopek nije nikakav problem. Voditeljica RTL televizije i zumba fitness instruktorica, odnedavno i zaštitno lice Formule 1, uvijek se, kaže, budi u zoru, a do deset, kad svi oko nje na odmoru otvaraju oči, ona se, kroz smijeh nam priznaje, probudi već deset puta.

– Što ću, nema mi spasa, ni na odmoru nikad ne mirujem. Uvijek sam bila najveći radoholičar u ekipi. Nikad se u životu nisam znala opustiti. Ako nemam nešto isplanirano do zadnjeg detalja, u tu se avanturu ne upuštam. Prijatelji mi znaju prigovoriti, savjetuju da usporim malo, ali svoj brzi jezik nikad neću uspjeti usporiti. I ne raditi pet stvari istovremeno – kaže nam Renata čiji su se trud i volja u životu uvijek isplatili. Prije dva mjeseca postala je voditeljica i zaštitno lice emisije o Formuli 1. Pohvale za dobar posao za nju su najbolji kompliment koji može primiti.

– Uvijek sam bila ljubiteljica velikih brzina, no savjestan i dobar vozač. Ljudi su sa mnom u autu sigurni. A emisija o Formuli 1 došla je kao šlag na tortu. Ekipa mi kaže ‘pa tko bi se nadao od tebe da ćeš se tako dobro snaći u muškom poslu’. E to mi izmami smiješak na licu. Sergej je veliki obožavatelj F1 pa je sad više nego ponosan na moj najnoviji angažman – priznaje voditeljica RTL televizije koja se može pohvaliti s deset godina radnog iskustva. Zahvaljujući tome, više je ne pogađaju kritike da je svoju karijeru izgradila na seksepilu.

– Zar bih toliko dugo bila u ovom poslu da je tako? Vrlo čvrsto stojim na zemlji i znam svoje mogućnosti, a one su mnoge veće od toga da sam vlasnica lijepog tijela – objašnjava prisjećajući se pritom svojih početaka.

– Da mi je netko prije deset godina rekao da ću se baviti ovako javnim poslom, rekla bih mu da halucinira. Nitko nije svoju privatnost čuvao više od mene. Vjetar u leđa dala mi je moja tadašnja agentica Sandra Vranješ i njoj sam u jednu ruku zahvala što je vjerovala u mene i što sam tu gdje jesam – otkrila nam je voditeljica RTL televizije. Unatoč svojoj pedantnosti, Renata u svemu zna uživati. Posebno u dobroj hrani, poput svakog horoskopskog Bika.


– Pazim na svoje tijelo, ali se ne žrtvujem previše zbog njega, ne patim jer je vježbanje moj način života. Guštam u svemu. Uspješno balansiram disciplinu i hedonizam – kaže. Zahvaljujući pažnji svog dečka Sergeja Bijelića, u svojoj se petogodišnjoj skladnoj vezi sa splitskim poduzetnikom nikad nije osjetila zapostavljenom.

– Sergej je veliki džentlmen, na njega se uvijek mogu osloniti. Recimo da smo u nevažnim stvarima različiti, a u važnim vrlo slični. Isto gledamo na život. Malo temperamentnije reagira od mene u nekim situacijama, ali to je taj dalmatinski mentalitet. S druge strane oboje smo pomalo zatvorene osobe – kaže Renata koja se s problemima u životu uvijek znala dobro nositi.

– I mene je kao i mnoge pogodila depresija ovog društva i recesija, ali brzo se ja uzdignem iz pepela. Ne treba mi plakanje na ramenu kad zagusti, trgnem se sama. Naučila sam se kroz život nositi s nedaćama. Osim toga, nikad nisam bila previše rastrošna da bi me, primjerice, manjak novca bacio u očaj. Ne trošim puno na odjeću, torbe i cipele. Da se mene pita, ja bih sve novce trošila na putovanja. A najbolja su bila ona radna u Grčku i Argentinu – kaže.

– Proputovala bih ja cijeli svijet da svaku sitnicu u životu ne preispitujem. Ni na godišnjem odmoru ništa me ne može iznenaditi. Odlazim tamo gdje znam da će mi biti lijepo, ne riskiram previše. Već nekoliko godina Sergej i ja ljetujemo u njegovom Splitu pa onda u Dubrovniku. To je moj grad iz snova. Odsjednemo u hotelu Rixos Libertas i uživamo. Ove godine zbog posla odmor je trajao kraće, ali smo se ipak uspjeli odmoriti – kazala je jedna od najzgodnijih Hrvatica koja bi kao najljepšu i najzgodniju curu na našim prostorima izdvojila svoju kolegicu Tatjanu Jurić.

– Tatjana mi je jako lijepa. A Iva Jerković pravi je komad – otvoreno će zgodna Zagrepčanka kojoj, otkad je snimila pet DVD-a za oblikovanje tijela, tepaju da je hrvatska Cindy Crawford.

– Gode mi usporedbe, no uvijek mi je bilo draže imati svoj put nego biti nečija blijeda kopija!

 

Renata i Splićanin Sergej Bijelić u vezi su više od pet godina, a zbog svoje djevojke Sergej se doselio u Zagreb

– Ne prigovara mi što je zbog ljubavi napustio svoju Dalmaciju. Razumijemo se mi vrlo dobro. Lijepo nam je zajedno i to je najvažnije – kaže voditeljica RTL televizije te domeće da se, čitajući o sebi u novinama, uvijek dobro zabavi.

– Pitanja o majčinstvu i braku neizostavna su. Nema onog tko me nije pitao kad ću se udati. Tek su mi 32 godine, zar mi se nekamo žuri? Kod nas ako nisi majka do 30., ispada da nisi ništa napravio. Sve će doći u svoje vrijeme. Granice su se ipak pomaknule – kaže Renata.

 

 

Ključne riječi

Komentara 42

OB
-obrisani-
17:18 23.08.2011.

medicinski gledano...

BA
balansero
00:28 21.08.2011.

kad već uspoređujemo tv voditeljice definitivno jedna od najzgodnijih je Katja Kušec poznatija kao Samantha. ova Renči joj nije ni do koljena najmanje u spikerskom dijelu.

DU
Deleted user
21:09 21.08.2011.

Izgleda malo muškobanjasto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije