Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodoljivi Bali-beg

Rado bih odglumio Hureminu podlost, ali na ljepši način

'balibeg_nnn_ekr20'
Foto: ''
1/7
21.10.2012.
u 14:00

Turski glumac kojega gledamo u seriji "Sulejman Veličanstveni" strastveni je ljubitelj retro automobila, o glumi nikada nije maštao, a kao glavni adut za zavođenje vidi svoje brkove

Svim ljubiteljicama serije "Sulejman Veličanstveni" koja se prikazuje na RTL-u zasigurno je za oko zapeo zgodni glumac Burak Özçivit koji tumači lik vojnika Bali-bega Malkočoglua.

– Nisam znao što ću glumiti kad sam dobio poziv producenata da dođem u seriju, ali me moj lik brzo osvojio. Pouzdan je, hrabar i zaljubljen, što ga čini jako sličnim meni – kaže 28-godišnji bivši maneken koji se kao i većina njegovih kolega iz serije mora suočavati s hordom obožavateljica, ali i novinara koji pomno prate svaki njegov udisaj. Osim skladnog tijela, markantni glumac ima još jedan adut za osvajanje djevojaka.

– Znam da su moji brkovi toliko popularni da su ih zavoljele i žene koje ih inače ne simpatiziraju, što mi je jako drago. U turskom narodu oni predstavljaju značajan simbol – veli glumac. Kad bi mogao birati da tumači neki drugi lik iz serije, kaže da bi to bio Sulejman zbog svoje hrabrosti.

– Rado bih i Hureminu podlost odglumio na drugačiji, ljepši način – otkriva Burak, no zato skriva kako će završiti ljubavna priča njegova lika i Ajbige, nećakinje majke sultanije.

Burak je 2005. godine osvojio drugo mjesto na natjecanju za najboljeg modela svijeta, ali ga taj posao nikad nije istinski privlačio. Nije ni gluma! Kaže, posve je slučajno zalutao u taj svijet i u njemu se usidrio. Njegova velika ljubav su nogomet i stari automobili.

– Moja strast je Chevy Camaro 1972, a ljubav prema retro vozilima prisvojio sam od svoje bivše djevojke Başak Özer – priča glumac koji trenutno ljubi Ceylan Çapu, kćer poznate turske modne dizajnerice Şebnem-Celal Çap. Njegovi prijatelji uvjereni su da je Ceylan s njim samo kako bi dobila svojih pet minuta slave.

– U ljubavi nisam dramatičan ni ljubomoran, ali ne podnosim ni tuđu ljubomoru. Dajem cijeloga sebe i uživam dok traje – istaknuo je glumac.

 

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
16:54 21.10.2012.

Jeli to onaj, koji nađen u homoseksulanoj ljubavi, pa je rekao da je to bilo hrvanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije