Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje

Prvo pa muško: Rukometašu Mirku Aliloviću rodio se sin

'31.01.2010., Bec, Austrija - Rukometna utakmica Europskog prvenstva, finalni susret izmedju Hrvatske i Francuske.Mirko Alilovic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
31.08.2011.
u 08:00

U utorak u 15.27, u zagrebačkoj klinici Podobnik, Iva je carskim rezom na svijet donijela dječaka koji je u trenutku rođenja bio težak 3750 grama i dug 52 centimetra

Rukometaš Mirko Alilović (25) i supruga Ivana (27) postali su roditelji! U utorak u 15.27, u zagrebačkoj klinici Podobnik, Iva je carskim rezom na svijet donijela dječaka koji je u trenutku rođenja bio težak 3750 grama i dug 52 centimetra. Proslavljeni rukometni vratar bio je sa suprugom tijekom porođaja.

Tjednik Story navodi da će se dječak zvati Ivan. Iva Vranješ i Mirko Alilović vjenčali su se u travnju u staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu, ali svadbu su organizirali mjesec dana kasnije u Mirkovu rodnom Ljubuškom.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
velikazmija
17:32 01.09.2011.

puno sreće i zdravlja mami i prinovi -- a mirku čestitke -i nek još bolje brani za hrvatsku --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije