Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trudne pjevačice

Proljeće donijelo baby boom na estradi

nika antolos
Facebook
30.05.2013.
u 09:22

Nina Antolos, Neda Parmać i Lana Klingor objavile da će postati majke. Isto su napravili i Luis Ibanez te Miran Kurspahić, pohvalivši se da će postati očevi.

Dinamovac Luis Ibanez proživljava najbolje dane. Ljubav s lijepom Mateom Alegić cvjeta, a dodatno je sve uljepšala činjenica da je Matea trudna deset tjedana.

– Još smo pod dojmom, ali mogu iskreno reći da nema ljepšeg osjećaja od ovoga. Čovjek definitivno živi za ovakve trenutke. To je najljepša vijest koju sam mogao čuti od svoje voljene – kaže 24-godišnji nogometaš Ibánez za Story, potvrdivši tako sretne vijesti. Matea bi trebala roditi ove zime. Par već živi zajedno, u stanu u blizini maksimirskog stadiona.

Miran i Maja

Da će postati otac, otkrio je i 33-godišnji glumac i redatelj Miran Kurspahić. Njegova djevojka Maja trudna je tri mjeseca, a vijest ih je oboje razveselila. Kurspahić je za 24sata otkrio kako se s Majom nije tajno vjenčao te kako im brak kao takav nije jako važan. Maja i ja smo zajedno već punih devet godina i još se podnosimo, ali brak ne želimo, izjavio je glumac dodajući da im papir i slavlje nikad nisu bili važni.

Neda i Damir

Pravi baby boom dogodio se među članicama Femminemki. Od tri članice, dvije su u slatkom iščekivanju. Neda Parmać trudna je četiri mjeseca, a otkrila je sretnu vijest na Facebooku. Sa zaručnikom Damirom Klačarom u vezi je nešto više od godinu dana. Da je trudna, otkrila je kada je shvatila da njezine mučnine nemaju veze s želučanim tegobama, koje je inače muče. Curicu će nazvati Adrijana.

Nika i Andrej

I njezina nekadašnja kolegica, mlada Nika Antolos, objavila je da je trudna. Antolos danas živi sa suprugom u Moskvi, a sretnu vijest također je otkrila preko Facebooka. Nika je svoj porod najavila za listopad. S ruskim ekonomistom upoznala se u Zagrebu, tijekom ležerne šetnje Zagrebom. Ubrzo su se sprijateljili i ostali u kontaktu, a nakon toga rodila se ljubav. Nakon početka veze krenula je u Moskvi i iznajmila s njim stan.

Lana i Ante

Pjevačica Lana Klingor također očekuje prinovu, a trudna je tri mjeseca. Malena Kiara dobit će brata ili sestru. Nedavno se udala za oca svog djeteta, glasnogovornika Medveščaka Antu Mihića.

>>Dinamovac Luis Ibanez očekuje prvo dijete sa zaručnicom Mateom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije