Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predostrožnost

Princ Harry poslije skandala ukinuo Facebook profil

william
Pixsell
26.08.2012.
u 15:22

Na Facebooku princ je imao 400 prijatelja, pa iako mu je profil bio zaštićen, ostati na mreži bilo je preriskantno uz toliki broj ljudi.

Princ Harry ukinuo je svoj profil na Facebooku kako bi spriječio da putem njegovog profila i profila njegovih prijatelja o njemu u javnost iscuri još škakljivih informacija. Naime, nakon što je prošli tjedan uzbudio cijelu kraljevsku obitelj i svijet kada su objavljene njegove nage fotografije s partyja u Las Vegasu, sve se radi da se skandalima vezanim uz njega stane na kraj. Stoga, bez obzira što je na Facebooku obožavao pisati pod pseudonimom Spike Wells, on na društvenoj mreži više ne postoji. Da ukine profil savjetovala mu je njegova privatna sekretarica Jamie Lowther - Pinkerton. Na Facebooku princ je imao 400 prijatelja, pa iako mu je profil bio zaštićen, ostati na mreži bilo je preriskantno uz toliki broj ljudi.

Ključne riječi

Komentara 1

AL
AlienattacK
17:08 26.08.2012.

Najpametnije što je napravio u životu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije