Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan život

‘Pravog muškarca nigdje na vidiku’

Danijela Dvornik
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/14
25.07.2010.
u 19:54

‘Čelična lady’ živi za dva mjeseca aktivnog odmora, vježbanja i zidarskih radova na kući

Dva mjeseca ležanja na plaži? Nema šanse! Bilo da se bavim ekstremnim sportovima, kupam se, vozim bicikl ili radim oko kuće, moj odmor uvijek je rezerviran za akciju, kaže Danijela Dvornik. U vikendici u bračkom Sutivanu u Ulici Borisa i Dine Dvornika i sada proživljava novu avanturu.

Zaljubljena u jedrenje

– Zaletjela sam se u adventure klub “Vanka regula”, isprobala vožnju kajakom, a zaljubila se u jedrenje na dasci. Super je, ali nije jednostavno. Potrebno se boriti s vjetrom, a to iziskuje snagu – govori Danijela. Ushit joj ne popušta ni kad pljusne u more jer, tvrdi supruga pokojnog kralja funka, cijelu godinu živi za ta dva mjeseca na obali. Posvećena samoj sebi do kraja ljeta bavit će se samo vlastitim zdravljem i izgledom.

– U šest ujutro se dižem i trčim, jer je to vrijeme idealno za trening. Potom se okupam i bacim na poslove oko kuće jer me u njoj, nakon zime, zaista svašta dočeka. Trenutačno udarnički fugiram kamen u dvorištu i obavljam sve zidarsko-ličilačke poslove – kazala je plavokosa “čelična lady”, dodavši da na mušku pomoć više uopće ni ne pomišlja, niti računa na nju.

– Udvarača nema ni na vidiku. Više nema pravih muškaraca! Sve se izmijenilo. Da se nađe netko tko bi zasukao rukave i ponudio mi pomoć, bio bi raritet. Zbog toga na cijeni i jesu sponzoruše, jer one, kao ni današnji muškarci, ništa ne rade – našalila se Danijela.

Budući zet je nada!

Muškarac koji će joj ipak pružiti ruku pomoći je Josip, dečko njezine kćeri Elle, koji će joj se, zajedno s njom, na moru pridružiti sljedeći tjedan.

– Radit ću im riblje specijalitete, jer kako sam sama s psom Obamom i mačkom, uživam da imam nekome kuhati – kaže Danijela.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar billybull
billybull
13:25 26.07.2010.

evo cenzure ponovo na djelu...jadno, jadno...demokraciji ce trebati stoljeca da zakoraci u hrvatsku....

ST
storm
00:22 26.07.2010.

Šta bi pravi muškarac sa tobom radio?

Avatar vh1
vh1
10:43 26.07.2010.

Dino RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije