Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak početak

Sylvester Stallone u nedostatku novca prodao psa za 50 dolara

sylvester stallone portal
31.01.2013.
u 15:38

– Prodao sam Butkusa jednoj maloj osobi. Više ne smijem reći patuljak, pa kažem mala osoba. Zavezao sam ga pored jedne trgovine i tražio za njega sto dolara. Od momka zvanog Little Jimmy dobio sam samo 50 – ispričao je Stallone.

Preko trnja do zvijezda, kaže izreka koju je i na vlastitoj koži osjetio osjetio glumac Sylvester Stallone. Na početku karijere našao se u škripcu s novcem pa je bio prisiljen prodati svog omiljenog psa i to za svega 50 dolara. 

– Prodao sam Butkusa jednoj maloj osobi. Više ne smijem reći patuljak, pa kažem mala osoba. Zavezao sam ga pored jedne trgovine i tražio za njega stotinu dolara. Od momka zvanog Little Jimmy dobio sam samo 50 –- ispričao je Stallone. Samo tjedan dana poslije prodao je scenarij za film "Rocky" i otišao Jimmyju kako bih vratio psa.

– On mi je rekao da su njegova djeca zavoljela psa i da ću ga moći viđati samo za vikend. Htio se tući sa mnom i rekao je da će me ubiti. Znao sam da tu malu osobu ne mogu udariti jer će me policija uhititi pa sam ponudio da platim dvostruko od cijene za koju sam ga prodao. Na kraju sam ga platio 3000 dolara i još dodao nekoliko prijetnji Jimmyju – ispričao je glumac. 

Ključne riječi

Komentara 4

PP
popi popi
14:52 16.11.2014.

Bolja bi bila vijest da je pas prodao njega i to za jednu kunu ,kao naša Vlada poduzeča.

SL
sladamir
08:01 01.02.2013.

Da sigurno mu je bio omiljen kad ga je prodao za 50$,seronja.

TV
tvrtko
08:35 01.02.2013.

po naslovu se može zaključiti da je to učinio sada jer je propao,a ne da je to napravio prije početka svoje karijere...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije