Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna glazbenica

Pink proglašena ženom godine

Pink (1)
Press asociation
16.09.2013.
u 22:34

Časopis Billboard objavio je kako je titula žene godine pripala pjevačici Pink. Titulu je osvojila zahvlajujući svom šestom albumu, 'The Truth About Love'.

Časopis Billboard objavio je kako je titula žene godine pripala pjevačici Pink. Titulu je osvojila zahvlajujući svom šestom albumu, \'The Truth About Love\'. Pink je izjavila kako je bila u šoku kad je dobila nagradu. - Bila mi je ovo sjajna godina, dodala je glazbenica.

Otkako je postala majka, prioritet joj je sreća njezine kćerkice willow Sage, nakon čijeg se rođenja zbližila i sa svojom majkom. Da podsjetimo, majka je Pink izbacila iz kuće kada je imala 15 godina, a svemu je bilo krivo drogiranje glazbenice.

>>Pink želi proširiti obitelj: Vrlo brzo rodit ću i drugo dijete

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije