Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće istinu

Pattinson želi znati što je bilo: Traži razgovor s preljubnikom

robert
Reuters/Pixsell
28.07.2012.
u 16:00

- Kristen je njegovo povjerenje već izdala prevarom pa ne može biti siguran da će mu ona reći istinu. Rupert ima ženu i djecu koju treba sačuvati pa pretpostavlja da nema što izgubiti ako porazgovara s njim - izjavio je izvor.

Glumac Robert Pattinson još nije spreman komunicirati s djevojkom Kristen Stewart (22) nakon što je otkriveno da ga je varala s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom (41) s kojim je radila na filmu \'Snjeguljica i lovac\'. Robert Pattinson (26) iselio je iz doma koji je dijelo s glumicom u Los Angelesu kad je u medijima objavljena fotografija Kristen i redatelja na kojoj je vidljivo da je među njima nešto postojalo.

- Robert želi razgovarati u četiri oka s Rupertom kako bi saznao što se točno dogodilo između njih - izjavio je izvor blizak glumcu za Radar Online.

- Kristen je njegovo povjerenje već izdala prevarom pa ne može biti siguran da će mu ona reći istinu. Rupert ima ženu i djecu koju treba sačuvati pa pretpostavlja da nema što izgubiti ako porazgovara s njim - izjavio je izvor te dodao kako se Robert osjeća dvostruko izdanim jer je vjerovao svojoj djevojci, a i redatelju njezinog filma.

- Prvo je bio povrijeđen pa ljut, a sad samo želi odgovore. Osjeća kao da treba znati što se dogodilo, koliko daleko je to otišlo i koliko puta su se sastali. Želi ostaviti prošlost iza sebe - tvrdi izvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije