Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko pomirenje

Pattinson je oprostio Stewart preljub s oženjenim redateljem

kristen
Foto: Pixsell
1/3
16.09.2012.
u 11:47

Par je u nekoliko navrata razgovarao i Pattinson je shvatio kako ne može živjeti bez Kristen i uskoro će se vratiti u vilu u kojoj su zajedno živjeli.

Nakon što je Kristen Stewart u srpnju uhvaćena u preljubu s redateljem Rupertom Sandersom, Robert Pattinson bio je shrvan zbog njene nevjere i odmah je spakirao svoje stvari i iselio se iz vile u kojoj su zajedno živjeli.

Kristen se htjela pomiriti no 26-godišnji glumac nije htio ni čuti za pomirenje sve do ovog tjedna. Kako prenosi britanski The Sun odlučio je njihovoj ljubavi dati još jednu šansu.

- Shvatili su kako ne mogu živjeti jedno bez drugog. Robert je konačno saslušao Kristen te je povjerovao kako je njena avanutura s oženjenim redateljem bila samo trenutak slabosti. Bilo je dosta suza tijekom njihovih razgovora kroz koje je Robert shvatio kako je Kristen napravila pogrešku zbog koje se sada kaje - otkrio je izvor blizak paru.

Pattinson će se uskoro vratiti u njihovu vilu u Los Angelesu i u studenom će se zajedno pojaviti na premijeri filma 'Sumrak saga: Praskozorje - II dio'.

 

Komentara 4

PA
pancake
14:40 16.09.2012.

mene samo zanima kako je ova tako netalentirana i antipatična glumica dobila ulogu snjeguljice? više bi joj odgovarala uloga pepeljugine zle polusestre.

MO
modovisisajteMaraschino
16:26 16.09.2012.

pitaš se kako? pa preko kreveta....

DU
Deleted user
20:23 16.09.2012.

ma meni sve to izgleda kao da je namješteno i samo je ispala dobra reklama,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije