Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznice nestaju

Paris Hilton dolazi na Hvar na Ultra Europe festival

Paris Hilton
PR Foto
18.04.2013.
u 14:05

Ultra Europe festival prvi put se ovog ljeta održava na Hvaru te u Splitu. Na party dolazi i Paris Hilton.

Novi potvrđeni izvođači na festivalu Ultra Europe su Nervio, Chase&Status, Cazzette, Deniz Koyu, Yousef i drugi. Usto, najpoznatija partijanerica na svijetu, Paris Hilton, najavila je ovo ljeto dolazak na Hvar. Ultra Europe dosad je premašio sva očekivanja, a već bi u svom prvom izdanju mogao ući na listu najboljih deset događaja elektronske glazbe na svijetu.

Interes za festival koji će se održati od 12. do 14. srpnja dolazi iz čak 75 država svijeta, a rezultati navale na ulaznice, s preko 60 posto prodanih, obaraju sve rekorde. Na konferenciji je potvrđeni još 6 vrhunskih izvođača, čime line-up premijernog festivala Ultra Europe trenutno broji više od 30 zvijezda elektronske scene. Osim novih imena, već su najavljeni i Afrojack, AVIICI, Armin Van Buuren i Hardwell. Održat će se u Splitu (Poljud) te na Hvaru (Hotel Amfora Grand Beach Resort).

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije