Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevski planovi

Princ William otkrio obožavateljima da s Kate želi dvoje djece

kate i william (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
12.09.2012.
u 15:36

Par je na devetodnevnom putovanju po Aziji, a pitanjima o prinovi te o tome koje bi nadnaravne moći izabrali da mogu izrešetali su ih studenti koje su susreli u Singapuru

Princ William i njegova supruga Kate na devetodnevnom su putovanju Azijom, a svojim obožavateljima u Singapuru otkrili su da žele dvoje djece.

Dok je kraljevski par razgledavao gradske vrtove, pristupila im je 17-godišnja Corine Ackermann koja se tamo zatekla i pitala ih planiraju li proširiti svoju obitelj, a princ joj je navodno šapnuo da planiraju djecu i to dvoje.

Znatiželjni studenti koji su bili s njom nisu se zaustavili na tom pitanju pa su Kate i Williama pitali i koje bi nadnaravne moći izabrali da mogu, i oboje su izabrali nevidljivost. A 15-godišnja Ella Major pitala je Kate kako joj kosa uspijeva biti tako ravna s obzirom na količinu vlage u zraku, na što joj je Kate rekla da će se i njoj kosa zakovrčati za svega nekoliko minuta.

No, nije ni čudo da vojvotkinja od Cambridgea ima savršenu frizuru koju su primijetili i studenti kada s njom po Aziji putuje i njezina frizerka Amanda Tucker.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
17:49 12.09.2012.

Nije rekao sa kimona želi dvoje dece??

KR
krilnik2
18:12 12.09.2012.

oprem dobro je napisao/la: Nije rekao sa kimona želi dvoje dece?? /**********************/ Sa sogorom Harryjem?

KR
krilnik2
17:34 12.09.2012.

Neka pozure, on je na pragu celavosti, a ona - menopauze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije