Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tata presretan

P. Geldof: Uhvatila me panika kad su mi rekli da sam opet trudna

geldof
Pixsell
12.11.2012.
u 14:36

Kći Boba Geldofa iznenadila se saznavši da je sedam mjeseci nakon rođenja sina Astala opet trudna. Za pet mjeseci rodit će drugog sina.

Peaches Geldof sa suprugom Tomom Cohenom očekuje drugo dijete. Prije sedam mjeseci 23-godišnja pjevačica rodila je sina Astala, a za pet mjeseci maleni će dobiti brata kojem je par odlučio dati ime Phaedra.  

– Bila sam u šoku kada sam doznala da sam opet trudna, ali Tom je bio presretan jer zbilja uživa u ulozi tate i obožava Astala. Bio je oduševljen što sam opet trudna. S druge strane mene je malo uhvatila panika jer sam počela razmišljati kako ćemo se snaći s jednogodišnjakom i bebom – izjavila je Peaches.

Kći Boba Geldofa kaže da je njen sin Astal jako društvena beba i sigurna je da će se odlično slagati s mlađim bratom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije