Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez cenzure

Otkrivene "vruće" tajne voditeljice Oprah Winfrey

Oprah Winfrey
Reuters
13.04.2010.
u 17:24

Autorica je knjige ‘'Oprah: Biografija'’ novinarka Kitty Kelley, specijalizirana za najsočnije biografije slavnih, kojoj su trebale četiri godine da napiše sve tajne jedne od najutjecajnijih žena.

Nakon što je tjednima bila najprodavanija knjiga na internetu, neautorizirana biografija najpopularnije američke voditeljice Oprah Winfrey napokon je stigla na police američkih knjižara i podigla neviđenu prašinu. Autorica je knjige ‘'Oprah: Biografija'’ novinarka Kitty Kelley, specijalizirana za najsočnije biografije slavnih, kojoj su trebale četiri godine da napiše sve tajne jedne od najutjecajnijih žena svijeta.

Oprah nije padalo na pamet da pristane surađivati s ‘'otrovnim perom'’ na svojoj biografiji koja je opisuje kao vrlo mušičavu osobu sklonu izderavanju na svoje zaposlenike. Autorica u knjizi tvrdi da zna tko je pravi Oprahin otac te otkriva voditeljičinu davnu ljubavnu vezu s američkim glazbenikom Jonom Teshom koji ju je ostavio. Oprah mu to, navodno, nikad nije oprostila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije