Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva tjedna nakon smr

Opljačkan dom Amy Winehouse, lopovi ukrali nove pjesme

amy
Foto: pixsell
1/3
11.08.2011.
u 10:11

Otac preminule pjevačice otkrio je da su iz kuće nestala dva dnevnika s pjesmama koje je Amy napisala za novi album.

Posljednje dvije godine pripremala je pjesme za svoj novi album, no pitanje je hoće li one ugledati svjetlo dana nakon njene smrti. Naime, iz doma preminule Amy Winehouse nestale su mnoge njene osobne stvari, a među njima i dva dnevnika s pjesmama i glazbom za novi album.

Otac pjevačice Mitch Winehouse bijesan je zbog krađe. Uvjeren je da je to uradio netko od policije, osiguranja ili Amynih prijatelja koji su imali pristup kući nakon smrti pjevačice.

Među nestalim stvarima je i njena omiljena gitara koju joj je darovao stariji brat.  Policija je obaviještena o krađi, no još uvijek nema sumnjivaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije