Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rokeri iz Županje

Opća opasnost: Ove godine Porin nam se mora dogoditi!

Opca opasnost
Željko Hladika/Pixsell
24.03.2013.
u 16:02

S baladom “Tvoje ime čuvam” kandidirani su za hit godine, a vjeruju da će biti i među troje nominiranih. Pjevač Pero Galić, koji je u 42. postao djed, raduje se i Porinu ali i bojenju uskrsnih jaja s jednogodišnjim unukom Davidom

Na lanjskoj dodjeli Porina u kategoriji hit godine pobijedili su ih Goran Bare i Majke, no Opća opasnost ove se godine opet može nadati kipiću. S pjesmom “Tvoje ime čuvam” među deset su skladbi kandidiranih za hit godine, a hoće li ući među troje s najviše glasova i biti nominirani za nagradu, odlučit će publika koja za svoje favorite od prekjučer glasa na stranici www.porin.info.

 

– Jako je bitna i sama činjenica što je Opća opasnost napokon prozvana na Porinima jer svega je bilo, Opće nikad! Konačno smo postali dostojan protivnik. Ali, nadamo se da će se ove godine dogoditi i pobjeda. Mora se dogoditi – iskren je pjevač Pero Galić, sretan što je kandidirana pjesma s istog albuma “Vrati se na svjetlo” na kojem se nalazi i lani nominirana “Pobjeg’o sam”.

Kao i baladu “Tvoje ime čuvam” obožavatelji su zavoljeli i pripadajući videospot u kojem se pojavljuje glumac iz sapunice “Larin izbor” Mladen Vulić, ujedno i prvi pjevač Opće opasnosti.

 

– Mladen i ja zajedno smo išli u školu u Županji i bili smo “ekipa”. Osmišljavajući koncept spota, palo nam je na pamet da ga nađemo i zamolimo za angažman i on je odmah pristao. Pjesma je spotom s Mladenom u glavnoj ulozi dobila klik više – priča Galić.

Kad ne snima skladbe za novi album koji se očekuje do kraja godine, roker koji je postao djed u 42. godini, vrijeme provodi s jednogodišnjim unukom Davidom.

– Ove godine Uskrs će u našem domu biti posebno radostan jer ću s unukom bojati uskrsna jaja. Baš mi je gušt zaprljati ruke bojama – razdragano će pjevač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije