Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upečatljiv dolazak

Ona zna kako se to radi! Zanosna Eva Longoria zablistala u Cannesu

eva longoria
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/5
17.05.2013.
u 20:39

Bivša "Kućanica" blistala je u izvezenoj zlatnoj haljini na crvenom tepihu u Cannesu

Iako nije bila premijera njenog filma, Eva Longoria imala je upečatljiv dolazak na crveni tepih filmskog festivala u Cannesu u petak navečer.

Bivša "Kućanica" blistala je u izvezenoj zlatnoj haljina Zuhaira Murada s dugim velom i dubokim izrezom leđa, stigavši na projekciju novog francuskog filma Le passé.

Tridesetosmogodišnja glumica također je pokazala tetovažu na dnu leđa, koju je otkrila nisko rezana haljina.

Eva je već ranije pokazivala svoje tetovaže u bikiniju, ali tijekom izlazaka na crveni tepih obično bi ih dobro prikrila odjećom.

Iako nema film na ovogodišnjem festivalu, Eva u Cannesu ima ulogu L'Orealove glasnogovornice, pa se očekuje kako će se tijekom idućih dana često pojavljivati na crvenim tepisima Cannesa.


>>Eva Longoria i u 37. godini golom guzom zna probuditi maštu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije