Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruki oskarovac

Odlično se osjeća: Dustin Hoffman izliječen od raka

dustin hoffman
Kento Nara/Geisler-Fotopress/DPA/PIXSELL
07.08.2013.
u 08:38

Iako nije bilo poznato da 75-godišnji glumac boluje od raka, njegova glasnogovornica potvrdila je da je izliječen

Dustin Hoffman uspješno je izliječen od nepoznatog tipa raka. Iako nije bilo poznato da 75-godišnji glumac boluje od raka, njegova glasnogovornica potvrdila je da je izliječen.

- Rano je otkriven i kirurški je odstranjen. Dustin se odlično osjeća i u dobrom je stanju - rekla je Jodi Gottlieb za časopis People.

Dvostruki oskarovac proći će preventivne tretmane kako bi se smanjile šanse za povratak bolesti u narednim godinama, a Hoffmanova glasnogovornica nije otkrila o kojoj je vrsti raka riječ.

Glumac je posljednji put viđen zdrav i dobro raspoložen na setu filma Jona Favreaua u Los Angelesu. Favreau je objavio dva videa gdje se zeza s Hoffmanom, Scarlett Johansson i Bobbyjem Canavaleom sredinom srpnja.

>>Dustin Hoffman želi spojiti kćer Alexandru s Danielom Radcliffeom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije