Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu skupa

Nives i Dino Drpić morali se razdvojiti što im je jako teško palo

nives
Anto Magzan/Pixsell
02.11.2011.
u 09:00

– Uvijek kad se vratim s puta potreban mi je trodnevni odmor. Ne izlazim iz kuće, ne javljam se na telefone i ne viđam nikoga – kaže Nives. Književnica dodaje da osim što se brine o sinu Leonu (6) i kćeri Taishi (4), piše novu knjigu.

To je bila teška odluka. Dino je otišao u Ukrajinu, a mi za sada nećemo s njim. Klinci su tek krenuli u vrtić u Zagrebu i ovdje im se sviđa. Ne želimo im u ovom trenutku ponovno mijenjati životnu sredinu. Idućih tjedana slijedi navikavanje na razdvojeni život što nam svima jako teško pada – rekla nam je Nives Drpić (29).

Bivši nogometaš GNK Dinama Dino Drpić (30) potpisao je ugovor s ukrajinskim prvoligaškim klubom Volyn Lutsk. Nives ga je nedavno ondje i posjetila u stanu koji je unajmio.

– Uvijek kad se vratim s puta potreban mi je trodnevni odmor. Ne izlazim iz kuće, ne javljam se na telefone i ne viđam nikoga – kaže Nives. Književnica dodaje da osim što se brine o sinu Leonu (6) i kćeri Taishi (4), piše novu knjigu. Zasad je napisala 20 stranica.

– Stala sam malo jer već tjednima nemam inspiracije. Užasava me pomisao da sjedim satima i buljim u laptop – govori Nives. Ovo ljeto je, kaže Drpić, izbjegavala ljude jer je bila u depresiji. Dodaje da se bila povukla u sebe, a sad joj se vratio osmijeh na lice.

Komentara 16

AR
arjavas
09:23 02.11.2011.

SPISATELJICA \'??????

TW
Tex_Willer
09:26 02.11.2011.

da li je iznajmio ili unajmio stan??? nepismeni polunovinari koji se guraju među sisurde kojekakvih kvazi spisateljica i kvazinogometaša. užas

DT
dtr
09:11 02.11.2011.

To Dino onda dobro odradi posao - kada treba tri dana oporavka!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije