Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf drama

Najviše nominacija za Emmy Pacificu i Momcima s Madisona

christina
Reuters/PIXSELL
08.07.2010.
u 18:14

Sitcom “Televizijska posla” može slaviti jer će se u njihovim rukama zasigurno naći barem jedna od 15 nagrada za koje su ove godine nominirani.

Nakon dugog iščekivanja jučer su napokon objavljene nominacije za ovogodišnju nagradu Emmy. Iako su se na popisu TV serija s najviše nominacija našli već provjereni formati poput serija “Momci s Madisona” i “Televizijska posla”, najveće iznenađenje zasigurno je mini serija “Pacific” koja se našla na vrhu s rekordne 24 nominacije. Ratnu dramu Toma Hanksa o Drugom svjetskom ratu koja je oduševila kritiku naša publika može gledati samo na kanalu HBO.

Na drugo mjesto ljestvice serija s najviše nominacija smjestila se našoj publici nepoznata komedija “Glee” sa 19 nominacija, a u stopu je slijede prošlogodišnji slavljenici “Momci s Madisona” sa 17 prilika za osvajanje nagrade Emmy. Sitcom “Televizijska posla” može slaviti jer će se u njihovim rukama zasigurno naći barem jedna od 15 nagrada za koje su ove godine nominirani.

Kao što se i očekivalo, glumci koji igraju naslovne uloge u ovoj seriji o televizijskoj postaji Tina Fey i Alec Baldwin ponovno su nominirani za glavne uloge.

Dodjela nagrada Emmy održat će se 29. kolovoza, a za zabavljanje publike bit će zadužen TV voditelj i komičar Jimmy Fallon.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deoderi
22:22 08.07.2010.

Pacific - sjajna serija. Surov i realističan prikaz WW2. Obični ljudi, farmeri, radnici iz tvornica na bojištu. Ništa Rambo, ništa juriš drugovi. Gledaš kako ostati živ i normalan. Poznato?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije