Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija

Nagi, krvavi, seksi vampiri: Ana Paquin gola za Rolling Stone

'trueblood_nnn_sce_180810'
''
18.08.2010.
u 14:58

Ljubavni vampirski trokut iz popularne serije "True Blood" pokazao je svoje strasti na vrlo eksplicitan način za kultni magazin.

U travnju je malo prodrmala javnost svojom izjavom da je biseksualka, no glumici Anni Paquin (28) to očito nije bilo dovoljno. Gola, krvava i odvažna u zagrljaju svojih partnera iz serijala “True Blood”, o vrlo seksepilnim vampirima s glumcima Stephenom Moyerom i Alexanderom Skarsagardom, Anna se pojavila na rujanskoj naslovnici časopisa Rolling Stone. Naslov šokantne naslovnice koja se zasigurno neće svidjeti brojnim američkim puritancima glasi: “Oni su seksi, vrući i besmrtni”. Glumačka ekipa na pravi je način promovirala posljednju sezonu vampirskog showa na čijem se setu Paquin uspjela i zaljubiti. Riječ je o partneru iz serijala glumcu Stephenu Moyeru (41). Iako se naveliko šuškalo o zarukama, glumica ih je nedavno demantirala:

– Nisam vam ja takav tip cure, niti smo mi tipičan ljubavni par. Nikad u životu nisam ni sekunde potrošila na sanjarenje o svom vjenčanju – rekla je Anne, a kasnije to potvrdila svojom biseksualnošću. Uskoro ćemo je moći vidjeti u kinima u romantičnoj komediji “The Romantics” uz Josha Duhamela i Katie Holmes.

Komentara 4

Avatar Robertissimo
Robertissimo
15:17 18.08.2010.

I što je šokantno na toj naslovnici? To što nemaju gaće? Svašta...

Avatar Robertissimo
Robertissimo
15:20 18.08.2010.

I još jedna sitnica: \"Ana Paquin gola za Rolling Stone\"... koliko vidim, njih je troje golih i imaju podjednak \"zvjezdani status\". Zašto je onda samo Anna u naslovu?

TR
trckaralo
22:07 18.08.2010.

pa fotka je takva ko da su i obučeni. ništ se ne vidi. još jedan senzacionalistički naslov....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije