Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sklizak teren

Na Tarika Filipovića naletio terenac, slomljena mu je noga

tarik (1)
Goran Jakuš/Pixsell
Autori: js, ip, , ht
16.01.2013.
u 22:26

Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć koja je TV voditelja prebacila u bolnicu Sveti Duh, gdje je nakon detaljnih pretraga hitno operiran

Popularni zagrebački glumac i TV voditelj Tarik Filipović jučer poslijepodne oko 14.30 sati prelazio je pješački prijelaz u zagrebačkom naselju Kustošija kad je na njega naletio terenac land rover. Vozilom je, doznajemo, upravljao 60-godišnjak koji zbog skliskog kolnika i snijega nije mogao zaustaviti automobil. Od siline udarca Tarik je pao na pod, a prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć.

Prijatelji u posjetu

Filipović je primljen na Traumatološki odjel zagrebačke bolnice Sveti Duh, a iako mu se ozljeda nije vidjela na prvi pogled, doznajemo da Tarik ima prijelom lijeve potkoljenice.

Liječnici su napravili dodatne pretrage i zaključili da glumca moraju hitno operirati. 
– Koliko sam čuo, Tariku je i smrskano koljeno – rekao nam je njegov najbolji prijatelj i ugostitelj Tomislav Kašljević.

Ne voli brzu vožnju

U bolnicu je odmah pojurila Tarikova supruga Lejla s kojom glumac ima dva sina – Dina i Armana. Osim Lejle, posjetio ga je i ravnatelj njegova matičnog kazališta Kerempuh Duško Ljuština.

Voditelj kviza “Sve u 7” uvijek je naglašavao da zazire od prometnih nesreća.

– Osim straha od visine i smrti bliskih osoba, užasavam se automobilskih nesreće. A brzu vožnju ne volim, nisam nikad to volio. Ne osjećam se sigurno pri prevelikim brzinama, do 160 na autocesti još nekako mogu progutati – izjavio je jednom prilikom Tarik.

>>Lejla Filipović: Tarik iz solidarnosti prema meni ne ide na skijanje

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar javorko
javorko
10:02 17.01.2013.

e sad tu treba proraditi pravna drzava za ovaj prekrsaj zgaziti pjesaka na zebri je kazna zatvora,to je jedan od najtezih djela u prometu ,znate koliko po zakonu o sigurnosti na cestama dobijete ako pretjecete na zebri ?6 mjeseci bez vozacke i velika novcana kazna a sta tek kad udarite pjesaka auu

KT
KTM
22:43 16.01.2013.

Da je na mene naletel,niko nebi spomenul ni jednu jbnu riječ.Pa ti živi s tim.

DO
domazl
09:49 17.01.2013.

Kada bi policija 24 sata na dan hvatala i zaustavljala prebrze vozače ( specijalci su oni s tamnim staklima i u terencima), osobito na avenijama i oko zebri, ali da uhvaćene diskretno skrenu, državni buđet bi se punio toliko da bi se PDV mogao smanjiti za 2 indeksna poena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije