Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilni glumac

Na internetu su se pojavile slike pretučene Oksane Grigorieve

mel gibson
Pixsell
16.07.2010.
u 21:48

Fotografije su nastale samo nekoliko sati nakon što je razjareni Mel Gibson nasrnuo na svoju ljubavnicu koja je u tom trenutku u naručju držala njihovu kćer Luciu.

Portal Radar Online objavio je slike pretučene Oksane Grigorieve. Fotografije su navodno nastale samo nekoliko sati nakon što je razjareni Mel Gibson fizički nasrnuo na svoju ljubavnicu u njegovoj vili u Malibuu. U tom trenutku Oksana je navodno u rukama držala njihovu tada dvomjesečnu kćer Luciu. Uz snimke na kojima pobješnjeli Gibson časti Oksanu svakakvim pogrdnim epitetima, fotografije pretučene Oksane dio su dokaznog materijala koji će iskoristiti na sudu u LA-ju u parnici koju vodi protiv svog bivšeg.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
norahs
09:05 17.07.2010.

C,c,c, pa dobro da se pobješnjeloj Oxani dalo fotkati u trenucima tučnjave! Mislim, nije da ga pravdam ako ju je udario, ali nije ni da nju pravdam jer on je barem nešto dobroga iza sebe ostavio, a Oxanica osim obiteljskih performansa&dramoleta s tuđim otetim mužem - ne ostavi nikakvog traga na sceni, osim onog mučenja tuđih ušiju koje naziva pjavanjem... Na vrijeme je shvatila da se treba početi baviti nečim drugim, unosnijim. Na primjer: režiranjem i objavljivanjem sage o sebi-žrtvi ludog Mela. Tu leži novac, moja Oxana... E, i stari Mel nagazi na svoju minu u životu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije