Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastrošnost

Na božićne dekoracije Victoria Beckham je potrošila 280 000 kn

victoria beckhma
Pixsell
11.12.2011.
u 17:10

Victoria i David željeli su da prvi Božić njihove kćeri Harper bude poseban pa su u kući srebrnim i staklenim ukrasima okitili šest drvca

Kako bi prvi Božić njihove kćeri Harper ostao zapamćen, Victoria i David Beckham nisu škrtarili na božićnim dekoracijama. Unajmili su agenciju Fortnum & Mason čiji su radnici u jednom dana uredili londonski dom obitelji Beckham, naravno po specifičnim željama poznatog para.

– U kući će biti šest božićnih drvca i sva su okićena srebrnim i staklenim ukrasima. Victoria je tražila da u kući prevladavaju i dekoracije od stakla i srebra – medijima su otkrili zaposlenici agencije. Račun koji su David i Victoria platili samo za ukrašavanje kuće iznosi vrtoglavih 280 tisuća kuna.

Par je trenutačno u Los Angelesu gdje David igra za LA Galaxy, a ovaj se tjedan vraćaju u London.

– Božićni ćemo šoping obaviti kod kuće i početkom siječnja se vraćamo u LA – otkrio je David.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije