Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovne vode

Mlinarić: Od bjelovarskog bazena brzo ćemo napraviti novo Zrće

bjelovarski bazen
17.06.2010.
u 13:07

U sljedećih deset godina bjelovarski su bazen na upravljanje preuzeli pobjednik lanjske "Farme" Mario Mlinarić i njegov partner Miro Levak.

Ovogodišnje otvorenje bjelovarske kupališne sezone pamtit će se po okupljanju brojnih celebrityja, a razlog je bio više nego dobar za sjajan provod jer u sljedećih deset godina bazen je na upravljanje preuzeo pobjednik lanjske "Farme" Mario Mlinarić i njegov partner Miro Levak.

U njihovim rukama bjelovarsko je kupalište poprimilo novi vizualni identitet. U prvom naletu gostiju pristigli su, među ostalim, potpredsjednica Vlade RH Đurđa Adlešič, pjevačica Žanmari Lalić, glumac Petar Ćiritović, glazbenik Jurica Pađen, plivač Gordan Kožulj, prvi hrvatski Big Brother Saša Tkalčević te brojni drugi Mlinarićevi prijatelji i poznanici.

 - Za početak smo uložili oko pola milijuna kuna u uređenje, a s Gradom smo dogovorili da, ukoliko ćemo biti zadovoljni postignutim, nakon prvotna četiri mjeseca potpisujemo ugovor na daljnjih deset godina. Riječju, od bjelovarskog ćemo bazena napraviti novo Zrće – dio je poslovne strategije otkrio Mario Mlinarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije