Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Miss Universe Dalmacije: “Pobjeda mi je razveselila baku”

Miss Universe Dalmacije (1)
Foto: Pixsell
1/8
06.10.2012.
u 20:27

Splićanka Antea Valenta simpatična brineta na izbor se prijavila na nagovor prijateljice i pobijedila

Dubrovnik je prvi put bio domaćin izbora za Miss Universe Dalmacije na kojem je najljepšom proglašena 24-godišnja Splićanka Antea Valenta. Simpatična brineta na izbor se prijavila na nagovor prijateljice, a samo su njeni najbliži članovi obitelji, kaže, znali za to.

– Moja će se baka najviše radovati pobjedi – kaže Antea i dodaje:

– Prvo što sam pomislila kada sam čula da sam pobjednica bilo je: “Ajme, opet se moram u štiklama prošetati.” Prva pratilja je Jasmina Beara, a druga Petra Mirna Malvan, a miss fotogeničnosti je Karla Božić. Sve one branit će boje Dalmacije na natjecanju za Miss Universe Hrvatske. Taktovi pjesama Jelene Rozge rasplesali su lijepe manekenke nakon proglašenja pobjednice.

– Moram priznati da nisam nikada htjela biti manekenka. Moja je želja uvijek bila biti pjevačica, no evo tu sam gdje jesam. A da mi kći kaže da će se baviti manekenstvom, ipak bih joj savjetovala da prvo završi fakultet – kaže Jelena.

Komentara 2

TM
tesla moj ponos
22:16 06.10.2012.

Bezveze bezvezna. Univerzalna?

M3
Miške 3
08:28 07.10.2012.

Antea, vidi se da su Turci osvojili Klis u zaleđu Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije