Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

Miss Universe: Buduća policajka Paola Novak najljepša Dalmatinka

miss universe (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
27.06.2010.
u 09:13

Manje je više. Što manje šminke, a što više osmjeha, to je savjet koji mi je dala majka – rekla je Paula i osvojila krunu.

Paola Novak, 18-godišnja Splićanka, nova je miss Univerese Dalmacije. Tek završena srednjoškolka osvojila je stručni sud, na glamuroznom izboru na terasi hotela 'Le Meridien Lav' , ne samo izgledom, već i odličim odgovorom na pitanje koji je najbolji savjet o ljepoti kojega je dobila.

- Manje je više. Što manje šminke, a što više osmjeha, to je savjet koji mi je dala majka – rekla je Paula i osvojila krunu.

Završila je srednju ekonomsku školu u Splitu, ali želi biti – policajka. Upisat će, bude li sreće, forenziku.

- Policijski posao nije mi tipično ženski. Volim razbijati stereotipe, a i boriti se za ravnopravnost spolova – otkrila nam je Paola koja u slobodno vrijeme trči, rola, trenira te-kvon-do…

Kako se buduća inspektorica našla na izboru ljepote?

- Žene ne moraju biti samo lijepe ili samo pametne, one su puno složenije. Žena može pokazati da je lijepa, pametna, sportski tip… Mnogo ljudi iz moje okoline su me nagovarali da se prijavima, a to je bila i moja želja – kaže Paola koja ne krije da ima momka. Ponosan je na nju i podržava je u svim njezinim ambicijama.

Za lentu su se još izborile Ana Soldo i Katica Rakuljić, prva i druga pratitlja, te Kristina Galić, Miss fotogeničnosti. One će se, kao i Paola, boriti za krunu Miss Universe Hrvatske 2011.

Komentara 15

Avatar setra4
setra4
10:06 28.06.2010.

ovo se zove rupa u zakonu

MI
mitar
11:54 28.06.2010.

Laz najljepsa dalmatinka je blanka vlasic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stvrano je ruzna

Avatar commentator
commentator
17:23 30.06.2010.

Ova je prava \"ljupojka\" (ljupka+djevojka) a ne ona gore na naslovnoj stranici koja paradira sa nekakvim \"oružjem.\" Al bih volio da me ova mladojka (mlada+djevojka) \"uhapsi,\" ili ispituje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije