Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra na seks

Miley Cyrus u gaćama gostovala u showu Jimmyja Kimmela

miley cyrus
Screenshot
27.06.2013.
u 15:40

Miley Cyrus sve češće naglašava svoju seksualnost, a novim singlom "We Can't Stop" iznenadila je mnoge.

Miley Cyrus sve češće naglašava svoju seksualnost, a novim singlom "We Can't Stop" iznenadila je mnoge. Sada je u showu Jimmyja Kimmela pokazala da joj nije nimalo važno što drugi misle te se pojavila bez hlača i iznenadila slavnog komičara.

– Nisam odmah shvatio da si stigla samo u gaćama – komentirao je Kimmel, a Miley ga je upitala je li mu itko ikad na kauču u studiju sjedio u donjem rublju. Nakon što je dala intervju, Miley je održala provokativan nastup u kojem joj se pridružio i Will.I.Am. Provokativan ples i izgled seksi pjevačice zaveli su okupljene, a vjerojatno i njezina zaručnika Liama Hemswortha, s kojim ljubav cvjeta, unatoč glasinama koje su tvrdile suprotno.

>>Zločesta Miley Cyrus fotografkinji: 'Je..no sam bolesna, kujo!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije