Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupala Severinu

Milanova navodna odvjetnica: On nije moj klijent!

secverina i milan
Dalibor Urukalović/PIXSELL
14.08.2013.
u 12:55

Nakon što je Milan Popović tužio Sanju Turlakov zbog odavanja njegovih informacija Severini, odvjetnica je prokomentirala cijelu situaciju.

Nakon što je Milan Popović tužio Sanju Turlakov zbog odavanja njegovih informacija Severini, odvjetnica je prokomentirala cijelu situaciju. Odvjetnici je dosta lažnih optužbi i kleveta te je otkrila kako je zastupala Severinu cijelu 2011. godinu, ponajprije zbog demantija u srpskim medijima.

Milana je, s druge strane, vidjela tek 2012., a zastupala ga je posljednji put u veljači 2013., dok ugovor o trajnoj suradnji nisu sklopili.

– Od Odvjetničke komore nisam dobila službenu obavijest da je protiv mene podnijeta prijava. Kao odvjetnica, ne mogu otkriti u kojim sam predmetima zastupala gospođicu Severinu Vučković i gospodina Milana Popovića jer je to poslovna tajna – rekla je odvjetnica za 24sata. Dodala je da će, ako se o njoj nastave objavljivati lažne informacije, podići tužbu za klevetu i naknadu štete.

>>Milan Popović tuži odvjetnicu jer je odavala Severini informacije?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije