Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi nastavak

Milan Popović tuži odvjetnicu jer je odavala Severini informacije?

milan popovic
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.08.2013.
u 15:45

Nastavlja se saga između Milana Popovića i Severine. Ovog puta Milan je odlučio tužiti svoju odvjetnicu Sanju Turlakov jer je Severini navodno odavala informacije o njemu, piše Blic.

Nastavlja se saga između Milana Popovića i Severine. Ovog puta Milan je odlučio tužiti svoju odvjetnicu Sanju Turlakov jer je Severini navodno odavala informacije o njemu, piše Blic.

Turlakov je, prema Milanovim tvrdnjama, Severinu obavještavala o njegovu imovinskom stanju te je savjetovala kako da što bolje prođe u sporu s njim te s obzirom na alimentaciju i viđanje djeteta. Nakon što je Popović to saznao, odvjetnicu je prijavio srpskoj Odvjetničkoj komori zbog povrede obaveze čuvanja odvjetničke tajne.

Blic je došao u posjed prepiske između Severine i Sanje, a očito je da je Sanja davala pjevačici savjete o Milanu. Turlakov je tako pjevačici preporučila da popiše sve Milanove nekretnine, kao i one koje su na njegovog tvrtki. Osim toga, rekla joj je neka sve svoje nekretnine, kuću u Zagrebu i stan u Beogradu, pripiše na Aleksandra. Savjetovala ju je i u vezi s razgovorom s Milanom oko viđanja malenog. Milan traži od Severine zajedničko skrbništvo nad dječakom.

>>Severina kratko i jasno: 'Nemam se vremena baviti Milanom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije