Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peta sezona

Mila Horvat seksipilom očarala žiri u Plesu sa zvijezdama

ples sa zvijezdama
30.10.2010.
u 23:26

Najbolji par prve večeri bili su voditeljica Mila Horvat i njen partner Robert Schubert. Za svoje plesno umijeće Mila je dobila samo pohvale. Na drugom mjestu našli su se Nera Stipičević i Damir Horvatinčić.

Počela je peta sezona showa 'Ples sa zvijezdama' i to ne bez iznenađenja. Svoje plesne sposobnosti s mnogo šarma i malo treme pokazali su Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac, Bojan Jambrošić i Martina Bastić, Nera Stipičević i Damir Horvatinčić, Ivana Brkljačić i Marko Herceg, Zijad Gračić i Tihana Devčić, Petar Vlahov i Ana Domišljanović, Hrvoje Rupčić i Marija Stošić te Mila Horvat i Robert Schubert.

U prvoj emisiji nijedan par nije napustio show, a najbolji su prve večeri bili Mila Horvat i Robert Schubert, dok su se kao posljednji na listi našli Petar Vlahov i Ana Domišljanović.

- Ritam je bio odličan, dobar tajming, dobro ste se zabavili dok ste plesali, sve u svemu - jako lijepo. Samo bih rekao da je haljinica bila malo preduga, našalio se član žirija Elio Bašan s Milom čije je plesno umijeće pohvalio i Davor Bilman. Za njega je voditeljica izgledala kao profesionalna plesačica.

Par koji je oduševio publiku, a dijelom i žiri  romantikom bečkog valcera bili su Nera stipičević i Damir Horvatinčić.

- Jako ste  lijep i skladan par, ostavili ste dobar dojam na samom početku - pohvalio ih je Dinko Bogdanić, dok ih je Davor Bilman nagradio jedinom devetkom u prvoj emisiji.

Najšarmantniji na plesnom podiju bio je glumac Zijad Gračić koji je galantno namignuo nekom u publici na početku svoje plesne izvedbe. Zbog toga je od Davora dobio nadimak ' iskusni lisac'. Sa svojom partnericom Tihanom Devčić publiku je osvojio engleskim valcerom.

Vođa Cubisma Hrvoje Rupčić pokazao se dobrim na plesnom podiju,  no žiri mu je zamjerio štreberski način plesanja. Hrvoje je priznao kako je plesne korake uz partnericu Mariju Stošić savladao i zahvaljujući svojoj djevojci Zrinki Cvitešić koja mu je daval instrukcije kod kuće.

Moja je kod kuće uvijek zadnja - 'da, draga, našalio se Hrvoje  na Barbarino pitanje koja plesna partnerica je stroža, Zrinka ili Marija.

Ključne riječi

Komentara 20

OB
-obrisani-
17:40 31.10.2010.

A kaj je to seksipil...?

MR
mrvecdam
20:15 31.10.2010.

ne izgleda lose,koliko je puta rodila

US
U srcu
01:26 31.10.2010.

NIJE LOŠA, DA PAČE BOMBAAAAAAAA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije