Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška bolest

Mila Horvat: Hitno moram na operaciju tumora na jednjaku

mila
Jurica Galoić/Pixsell
Autori: Sonja Hoffman, Lana Čulig
13.02.2013.
u 23:40

Ekskluzivno za Večernji list HTV-ova voditeljica potvrdila je uznemirujuće vijesti da ima tešku bolest i odmah naglasila da to čini samo zato što ne želi da se o njoj pričaju neistine:

Dovoljno je bilo da voditeljica Mila Horvat nekoliko dana izbiva s posla pa da se pokrenu kuloarski tračevi da joj se nešto dogodilo. Radoholičarka, vrijedna novinarka i voditeljica Sportskog programa HTV-a poznata je po tome što rijetko odlazi na bolovanja i odmore, no od ovog tjedna morala je uzeti stanku. Ekskluzivno za Večernji list potvrdila je uznemirujuće vijesti da ima tešku bolest i odmah naglasila da to čini samo zato što ne želi da se o njoj pričaju neistine:

– S obzirom na priču koja je krenula i brojne upite, samo kratak komentar. Potvrđujem dijagnozu o kojoj se govori, riječ je o tumoru jednjaka koji po preporuci liječnika moram promptno ukloniti operacijom – kratka i jasna bila je Mila.

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM BROJU VEČERNJEG LISTA.

Ključne riječi

Komentara 44

OB
-obrisani-
23:49 13.02.2013.

Neka ti je sretno i bit ćemo sa tobom u mislima tijekom oporavka.Bog te čuvao.

OB
-obrisani-
23:54 13.02.2013.

Mila ,svako dobro.Ne boj se,moli našeg Gospodina Isusa Krista da ti pomogne svojom milišću.Njegova milost je beskrajna. Puno dobrih želja za brz oporavak !

TO
Toni50
23:58 13.02.2013.

HTV-ova voditeljica ekskluzivno je za Večernji list otkrila da će se u inozemstvu uskoro podvrgnuti operaciji. Zahvat koji se kod nas još ne izvodi jedina joj je nada.. Ako tumor nije preduboko i nije metastazirao problema nema ; nebi trebalolo biti ,... Karcinoma Barett ako je pravi u prvih 5 godina 97% oboljelih umire...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije