Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ART ILI PROVOKACIJA?

Martina Vrbos: “Zašto u golotinji nitko ne prepoznaje umjetnost?”

Martina Vrbos (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/14
12.09.2012.
u 22:00

Pjevačica snimila je fotografije na kojim oskudno odjevena promovira staru dalmatinsku kuću

Provokativne fotografije Riječanke Martine Vrbos (28) snimljene u apartmanu Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrle iz Leta 3 u Petrčanima izazvale se pravu medijsku buru. I dok su neki tvrdili da Martina time želi pokazati novu liniju, ona kaže da im je svrha umjetnička.

– Fotografije su nastale kako bi se promovirala autohtona kuća u Dalmaciji, a prikazuju ženu od ustajanja, do kuhanja ručka i odlaska na počinak. Kako su žene u prijašnje vrijeme bile jače, poslužila sam kao dobar model – kaže Martina koja je s Mrlom dugogodišnja prijateljica. – Stvarno mi nije jasno zašto je svaka moja golišava fotka skandal, dok je skidanje u kazalištu umjetnost. I ovo je umjetnost – kaže pjevačica koju zlobni komentari samo nasmiju.

– Ja sam prije svega pjevačica dobrog glasa koja je oduševila i divu Adele, a kad se poželim slikati potpuno gola, to ću i učiniti – poručuje.

Ključne riječi

Komentara 52

NO
Novinar
22:11 12.09.2012.

Ja želim biti slavna...i zato činim gluposti.....

Avatar Meggi
Meggi
22:32 12.09.2012.

Zato što ovo sigurno nije umjetnost.. Danas je umjetnost vidjeti pristojno odjevenu žensku osobu jer se svaka druga pruža kao na pladnju a onda očekuje da je se ne sudi po vanjštini. Malo morgen! Koliko poštuješ sebe i svoje tijelo,, toliko te poštuju i drugi.

PE
perozagreb
22:05 12.09.2012.

:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije