Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'brak je bogatstvo'

Marko Perković Thompson dao potpis inicijativi 'U ime obitelji'

Ivan Rakitić
Foto: Reuters
1/2
15.05.2013.
u 20:42

Za mene je brak bogatstvo, kaže popularni pjevač koji kaže kako želi da zakoni štite brak kao kao zajednicu muškarca i žene, ali i obitelj

Nakon što se proteklih dana digla prašina oko poziva inicijative U ime obitelji za referendum da se u Ustavu definira bračna zajednica, njoj se priključio i Marko Perković Thompson.

– Za mene je brak bogatstvo. Želio bih da hrvatski zakoni štite brak kao zajednicu muškarca i žene, ali i obitelj – kaže Thompson u videu koju je inicijativa objavila na svojim stranicama.

Istaknuo je da su djeca veliko bogatstvo te je pozvao građane da stave svoj potpis.

– Inicijativa je važna za budućnost nas i naše djece – dodao je pjevač.

>>Na štand bacili zapaljivi predmet, volonterka lakše opečena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije