Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža vjetrova

Marko Odak ima nepriznato dijete s drugom ženom!

ruža vjetrova (1)
Foto: RTL
1/3
01.01.2012.
u 09:00

Karmen Sunčana Lovrić glumi samohranu majku Jelenu koja će na kušnju staviti ljubav Marka i Ines

Kad je doznala da je trudna s Markom, nije ni pomislila na pobačaj. Posvadila se s obitelji i ostala sama. Divim joj se, ali za razliku od nje, nikad ne bih rastavljala zaljubljene – opisuje svoj lik 25-godišnja Karmen Sunčana Lovrić. Zagrepčanka će se u sljedećim epizodama RTL-ove serije “Ruža vjetrova” pojaviti u ulozi uporne manipulatorice Jelene. Ona je Markova bivša djevojka koja u Split dolazi s njegovim nepriznatim djetetom. To će poljuljati brak Marka i Ines Odak.

Glumica koja je utjelovila duh Markove prošlosti nikad nije upisala Akademiju dramskih umjetnosti, no od šeste godine glumi u Zagrebačkom kazalištu mladih. Posljednjih pet godina članica je i glumačkog studija Kubus. Studira engleski i talijanski jezik na Filozofskom fakultetu te sociologiju na Hrvatskim studijima.

Novo je pojačanje serije od siječnja i 19-godišnja Splićanka Andrijana Šarić. – Ne bih si dopustila da se nađem u ljubavnom trokutu kao Lana koju glumim. Ona će unijeti razdor u vezu Luke i Sare. Lana je komunikativna i vesela djevojka, pa mnogi neće moći ostati ravnodušni na njezin optimizam i iskrenost – kaže Andrijana. Studentici druge godine trgovinskog poslovanja na Ekonomskom fakultetu ovo je prva TV uloga. Na setu su joj puno pomogli stariji kolege, a s tremom nema previše problema jer se, kaže, još kao djevojčica naviknula na publiku i svjetla pozornice. Devet je godina išla u baletnu školu, a plesala je i u predstavi “Ščelkunčik” u splitskom HNK.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije