Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav cvjeta

Maja Cvjetković: Još ne planiram vjenčanje s Davorom Šukerom

Maja Cvjetković
10.12.2011.
u 08:30

Par će u Americi, kamo putuju s društvom, proslaviti oba rođendana. Maja će na Silvestrovo navršiti 25, a Šuker dan poslije 44 godine

Prije nego što se za blagdane s dečkom Davorom Šukerom uputi preko “Velike bare”, Maja Cvjetković vrijeme krati obilazeći modna događanja u metropoli. Manekenku i bivšu misicu zatekli smo na reviji na kojoj je predstavljena zimska kolekcija marke Mango koju je lijepa Maja odgledala sama, ali odlično raspoložena.

 – U ljubavi je sve super – rekla je slatko se smijući.

Otkrila nam je i što planira za spektakularan doček 2012.

– Davor i ja s velikim društvom dočekat ćemo Novu godinu u Americi! Jako se veselim i sigurna sam da će biti odlično – kaže Maja.

Par će u SAD-u proslaviti i rođendane. Cvjetković će na Silvestrovo navršiti 25 godina, a bivši nogometni reprezentativac 1. siječnja slavi 44. rođendan. U sretnoj su vezi više od godinu dana, ali manekenka priznaje da se još ne planira udati.

– Ne planiram vjenčanje i ne razmišljam o tome – rekla je Maja.

Putovanju se veseli i zbog toga što će ondje obogatiti kolekciju šalova koje ove godine stalno nosi. Jedan se možda nađe i ispod drvca.

Ključne riječi

Komentara 7

MA
maxxxx
11:22 10.12.2011.

....i što ćeš za 25 godina sa babom od 50?!

AM
Axis Mundi
11:40 10.12.2011.

10.12.2011. u 11:16h volimsvoje je napisao/la: ----------------------------------------------------------------------- vrlo ružan komentar. kažete \"da je sriće\"...e da, da je više SRIĆE svima, općenito govoreći... bolje neke stvari i ne napraviti, nego napraviti tek toliko ili ne daj, Bože,na silu,a onda jao iao i pomagaj, ili, kako je to sad \"in\" - rastava... on je svoj čovjek. osigurao se za cijeli život, i ne treba ga prozivati po intimnim pitanjima. svatko ima svoj životni put. sviđao se on nama ili ne. treba početi od sebe.

OB
-obrisani-
11:16 10.12.2011.

VELIKI i neponovljivi Davor...Ipak suplja glava,20 godina razlike....E moj Davore....da je srice danas bi i unuke vodao a ne jos se niti ozenio nisi,suplja glavo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije