Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna glumica

Lindsay Lohan u zatvoru se tješi slatkišima i čita Hemingwaya

lohan
Pixsell
29.07.2010.
u 20:37

Također je otkrio da je "zločesta djevojka" hollywoodske mladeži u zatvoru jednostavno procvala. - Lindsay izgleda predivno i puno radi na sebi - tvrdi.

Lindsay Lohan boravak u zatvoru olakšavaju - slatkiši. Naime, propala glumica na odsluženje tromjesečne zatvorske kazne stigla je opskrbljena omiljenim bombonima, a da iza rešetaka ima poseban tretman dokazuje i to što je nedavno tražila sladoled, koji je i dobila.

Lindsayin odvjetnik izjavio je da njegova klijentica zatvorske dane provodi čitajući djela Ernesta Hemingwaya te da puno piše, a na slobodu će, ističe, izaći kao bolja osoba. Također je otkrio da je "zločesta djevojka" hollywoodske mladeži u zatvoru jednostavno procvala.

- Lindsay izgleda predivno i puno radi na sebi - tvrdi.

Ključne riječi

Komentara 4

KR
krilnik2
21:26 29.07.2010.

U zatvoru mnogi postaju vegetarijanci i \"nadju Krista\". Nije cudo sto je nasvijetu toliko nesreca kad je Isus - u zatvoru!

LA
lazarusledd
08:07 30.07.2010.

koje su to medijske finte i PR. \"Vratit će se jača nego ikad\" moš mislit. kako bi tek procvala u nekom sibirskom gulagu, a ne u zatvoru u kojem čita gleda tv jede sladoled i šta hoće

IG
igor10zg
10:24 30.07.2010.

Treba odslužiti tu bijednu kaznu od 90-ak dana u samici, na kruhu i vodi da se nauči ponašati, razmaženo holivudsko derište!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije