Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele licenciju

Lejla Filipović i Anica Kovač bore se za izbor za Miss Hrvatske

miss (1)
Foto: Pixsell
1/4
27.04.2013.
u 12:00

– Imala sam puno ideja i već sam dogovarala sponzore. Obećao mi je, ali nije ispao fer. Vjerujem da bi djevojka koja bi prošla moj izbor postala i Miss svijeta. Cilj mi je bio dovesti svjetski izbor u Hrvatsku – požalila se Anica.

U pitanju je budućnost izbora za Miss Hrvatske. Ove ga godine, vjerojatno, neće ni biti, a razlog su brojna zakulisna previranja. Maja Šostar, koja je izbor organizirala posljednjih osam godina, više ga neće raditi, a za vođenje izbora, doznajemo, zainteresirane su dvije bivše misice Lejla Šehović i Anica Kovač.

– Nitko me nije otjerao. Povukla sam se samovoljno jer sam se posvetila drugim stvarima – potvrdila je vlasnica modne agencije Sanamens Maja Šostar odlazak iz izbora Miss Hrvatske.

Ljuštinin suradnik

Kako doznajemo, licenciju je dobio Boris Geršak, suradnik Duška Ljuštine u kazalištu “Kerempuh”, u kojem radi Tarik Filipović (41). On je, navodno, već ponudio glumčevoj supruzi Lejli Šehović (36) da bira najljepšu Hrvaticu.

– Ne znam koliko stoji licencija, ali se nadam da će tri godine biti u mom vlasništvu. Htio bih da neke bivše misice sudjeluju u organizaciji, ali da ja budem glavni. Prijavio sam se za licenciju jer sam siguran da mogu biti uspješan – rekao je Geršak, no nije htio potvrditi da će licenciju povjeriti Lejli Filipović.

Ona nam je, pak, rekla da je o tome razgovarala s Geršakom i da su ona i Tarik zainteresirani za izbor.

S druge strane, Anica Kovač (36) nadala se samostalnom vođenju izbora za Miss Hrvatske. Prva pratilja Miss svijeta 1995. tvrdi kako se nekoliko puta sastala s bivšim vlasnikom licencije Milanom Šečkovićem jer on daje svjetskom izboru preporuku tko bi trebao dobiti licenciju.

– Imala sam puno ideja i već sam dogovarala sponzore. Obećao mi je, ali nije ispao fer. Vjerujem da bi djevojka koja bi prošla moj izbor postala i Miss svijeta. Cilj mi je bio dovesti svjetski izbor u Hrvatsku – požalila se supruga Roberta Kovača (39).

Ne želi pomoćno mjesto

Dodala je kako joj je Šečković rekao da će na godinu morati platiti četiri do pet tisuća eura za licenciju. Iako je redovito bila u kontaktu sa svjetskom direkcijom u Londonu, kaže, Geršak ju je nedavno nazvao i pohvalio se da je dobio organizaciju izbora. To su joj elektronskom poštom potvrdili i iz Londona.

– Javila mi se Julia Morley koja vodi svjetsku direkciju i rekla da se pojavio netko drugi. Geršak mi je nudio nekakvo pomoćno mjesto, ali to mi ne pada na pamet. Okupila bih stručnjake i kreativce koji znaju kako se radi taj posao. Bila sam tužna i plakala sam jer mi se nije pružila šansa. Htjela sam to napraviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije