Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORIS PINČIĆ

Lara je za rođendan od kolega dobila poljupce, ali ne i darove

doris (1)
Foto: NovaTV
1/4
07.09.2012.
u 20:00

– Od tate sam za dvanaesti rođendan dobila teleskop koji još čuvam – rekla je Pinčić ističući da je svaki rođendan koji je proslavila u njezinu srcu ostavio poseban trag.

Rođendan sam provela uglavnom radeći, snimanje je jučer potrajalo do večeri, no tijekom dana našli smo pauzu te sam ga s kolegama proslavila uz ukusnu tortu – rekla je glumica Doris Pinčić koja je 24. rođendan provela na radnom mjestu. Puhala je svjećice na torti na kojoj je umjesto njezina imena stajalo ime njezina lika iz serije i ime serije. No, bez obzira na to, Doris je, kaže, bila iskreno sretna i ushićena. Ivan Herceg, Jagoda Kumrić i drugi glumci iz sapunice Nove TV bili su uz nju cijelo vrijeme.

– Dobila sam puno zagrljaja i lijepih, lijepih želja – odgovorila je Doris na pitanje što su joj darovale kolege. Prisjetila se divnih poklona kakve je za rođendane dobivala kad je bila puno, puno mlađa.

– Od tate sam za dvanaesti rođendan dobila teleskop koji još čuvam – rekla je Pinčić ističući da je svaki rođendan koji je proslavila u njezinu srcu ostavio poseban trag.

– Svi su bili odlični, kako rođendan može biti loš? Dok sam god okružena ljudima koje volim, to može biti samo dobar rođendan – poručuje Zadranka. Na proslavi uz nju nije bio njezin dečko Boris Rogoznica. Čime ju je on iznenadio, upitali smo.

– Iznenađuje me svaki dan – odgovorila je glumica, otkrivši nam pritom što je poželjela dok je zatvorenih očiju puhala u svjećice:

– Zahvalna sam na svemu što imam. To je najbolje što si mogu poželjeti za sve rođendane.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:54 07.09.2012.

Kolege glumci...hihi...a i svako se danas naziva glumcem...

ĆA
ćaćaća
13:28 08.09.2012.

naši glumci glume da su glumci a oni koji sponzoriraju njuhovo glumljenje glumaca ih preko svojih televizija i portala hvale stoki sitnog zuba kako bi ovi progutali taj idiotizam(nebili na njima zaradili kakvu lovicu)..a jel mala dobila barem kitu cvijeća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije