Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sunčana subota

Lana Klingor, Mirjana Hrga i Lana Banely uživale na špici

lana klingor
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
03.04.2010.
u 19:57

Naše poznate osobe danas su iskoristile lijep dan za uživanje na suncu i čavrljanju sa dragim prijateljima. Pripreme za Uskrs su očito davno obavili pa su si danas priuštili malo uživancije

Dok su neki danas užurbano obavljali kupnju kako bi sutra na stolu za Uskrs priredili prave delicije, neki naši estradnjaci su ovu subotu iskoristili za uživanje. Mirjana Hrga sve pripreme je očito davno obavila jer je danas sa suprugom Deanom Šarićem bezbrižno uživala na kavi na zagrebačkoj špici. Sunčani dan iskoristila je i HTV-ovaka Lana Banely pa se sa prijateljicom prošetala gradom, a nakon šetnje i razgledavanja izloga prepričavale su jedna drugoj novosti. Gradom je proletila i Lana Klingor gurajući dječja kolica i čavrljajući sa prijateljicom.

Komentara 1

SM
smjeskoh
12:17 04.04.2010.

A što je sa njihovim kućnim ljubimcima? Živo me zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije