Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednji ispraćaj

Kolege i prijatelji dostojanstveno su se oprostili od Ane Štefok

Ana Stefok (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/8
10.11.2011.
u 13:02

Na pogrebu su bile i Zdenka Vučković, s kojom je Ana Štefok imala ugovor o dosmrtnom uzdržavanju, te Višnja Korbar i Zdenka Kovačiček koje su Vučković optužile za nebrigu o Ani

Prijatelji i kolege danas su se na Krematoriju zagrebačkog Mirogoja oprostili od Ane Štefok. Pokraj lijesa stajala su dvije nećakinje hrvatske Edith Piaf, ali i mnogi štovatelji njezina glasa kao što su Ksenija Erker, Zrinko Tutić i mnogi drugi uvaženi glazbenici.

Na pogrebu su bile i Zdenka Vučković, s kojom je Ana Štefok imala ugovor o dosmrtnom uzdržavanju, te Višnja Korbar i Zdenka Kovačiček koje su Vučković optužile za nebrigu o Ani. Iako se očekivalo da bi mogle pasti teške riječi, sve tri glazbenice dostojanstveno su, u miru i tišinu, ispratile Anu. Baš kao što to i zaslužuje.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
14:20 10.11.2011.

Sramotno je neciji posljednji ispracaj koristiti za osobnu promociju. A cini mi se ovdje su se okupili mahom takvi. Cast izuzetcima. Da su dosli samo oni koji su pokojnu Anu obilazili i sa njom kontaktirali, kad je bila usamljena i zaboravljena, krematorij bi danas bio gotovo prazan. Ljudi ne misle da se svaciji zivot preko noci moze potpuno promjeniti.

ZE
zelenakrava
14:29 10.11.2011.

Tak dan dva nakon smrti čuli smo i drugu stranu medalje.Da je htjela otići u Dom sv. Ane gdje je imala pristojan smještaj te zdrastvenu brigu i redovitu prehranu.I kada su je tamo otpremili inzistirala je da je vrate kući.Takođe smo čuli da joj je mirovina za naše prilike bila pristojna i da je primala i saborski dodatak za zaslužne umjetnike. Dakle neimaština nije bila uzrok njezine smrti. A pošto je njezina liječnica tvrdila da je poslovno sposobna nije se ništa moglo protiv njezine volje. Da li je liječnica pogriješila??? A Zdenka Vučković? Mislim da ni ona nije mogla sa njom jer se izgleda pred kraj nije uopće moglo sa Anom suvislo kontaktirati.

MR
mirha.rudes
14:03 10.11.2011.

Gdje su bili svi ti prijatelji kada joj je najviše trebala podrška. Malo solidarnosti nebi falilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije