Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna posao

Kim Kardashian: Moje vjenčanje bila je dobra poslovna odluka

kim
Pixsell
11.09.2012.
u 20:03

Iako je već u novoj ljubavnoj vezi, Kim Kardashian ne prestaje pričati o svom kratkom braku s Krisom Humphriesom

Iako je već u novoj ljubavnoj vezi, Kim Kardashian ne prestaje pričati o svom kratkom braku s Krisom Humphriesom. 

− Zajedno smo donijeli odluku o snimanju našeg vjenčanja za reality. To su teške odluke. Evo, danas sam razgovarala s djevojkom koja ima tumor. Pričale smo o tome kako joj je teško u životu, ali naučila sam je da shvati tko su joj prijatelji. I ja sam se tako osjećala − rekla je Kim izazvavši time reakcije. Naime, svi su odmah pomislili da starleta uspoređuje tešku bolest sa svojom farsom od vjenčanja.

Kim je rekla kako je znala da je njeno vjenčanje dobra poslovna odluka, ali da nikako nije željela prekinuti svoju vezu na malim ekranima.

 

Komentara 1

Avatar gadogadni
gadogadni
08:59 12.09.2012.

Zna mala šta je dobra poslovna odluka, i šta treba snimiti i plasirati još od 'uratka'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije